Expositie Fotoclub Abcoude

De clubleden ook even poserend na de opening van de expositie

Met vreugde opende voorzitter Frits Bos op 13 november 2017   de 2e algemene expositie van Fotoclub Abcoude in het Pieter Mondriaan Gebouw.

Precies een jaar geleden werd de 1e expositie geopend en inmiddels zijn ook andere fotoseries geëxposeerd, waaronder die van  V6 Stelling van Amsterdam in Fort bij Nigtevecht.

De foto’s van de huidige tentoonstelling zijn afkomstig van bijna alle  leden die uit hun portfolio de mooiste 2 foto’s hebben gekozen. Bijna 3 jaar geleden is de fotoclub begonnen met een vijftal leden in het kleine zaaltje van ’t Hoogt. Inmiddels is de club uitgegroeid tot 17 leden. Door elkaar te helpen en positieve feedback te geven wordt er steeds beter gefotografeerd. Het resultaat is te zien tot en met 22 december 2017

Graag nodigen wij iedereen uit om de foto’s te komen bewonderen in het Pieter Mondriaan Gebouw aan de Broekzijdselaan 46-A te Abcoude.

Leave Comment